Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.
Alle bedragen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten.
Op mijn eigen fotografie na zijn alle artikelen in principe in geupcyclede of in vintage staat tenzij anders staat aangegeven. De custom made lijn bestaan uit reststoffen of gerecyclede materialen. Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld.

 

Verzenden:
Artikelen waar bij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Deze artikelen worden verstuurd via pakketpost van Post NL. Na dat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie betalen met I-deal. Nadat het bedrag is ontvangen word de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.

IBAN bankrekeningnummer :NL61 KNAB 0255 5162 07
t.n.v.: B.Breebaart
Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving.

 

Afhalen
Alle artikelen kunnen op afspraak in de winkel worden opgehaald. De gewenste artikelen kunnen bij het afhalen contant worden betaald. Neem contact op voor het maken van een afspraak via e-mail: info@studioredivivus.nl
Pas nadat er een afspraak is gepland is u bestelling bevestigd. De bestelden artikelen worden tot maximaal 2 weken na betaling apart gezet, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Na dit termijn vervalt het recht op levering.
In de winkel is er geen mogelijkheid tot pin betaling.
Artikelen die afgehaald worden kunnen ook vooraf betaald worden. Het bedrag kan overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer. Als het volledige bedrag is ontvangen kan de bestelling worden opgehaald.
IBAN bankrekeningnummer : NL61 KNAB 0255 5162 07
t.n.v.: B. Breebaart
Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving.

 

Bezorgen:
Bezorgen van artikelen kan in sommige gevallen tegen vergoeding. Neem hiervoor contact op via e-mail: info@studioredivivus.nl

 

Retourneren:
Indien de klant kan aantonen dat het product niet aan de omschrijving voldoet kan een artikel retour gestuurd worden verzendkosten zijn voor de klant. Dit moet dan direct na ontvangst gemeld worden via een e-mail.
Het artikel moet dan binnen 4 dagen na ontvangst in exact dezelfde staat terug zijn bij Studio Redivivus.
Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn.
Het aankoopbedrag wordt dan door ons in de vorm van een tegoedbon vergoed.

Studio Redivivus behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

Studio Redivivus is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en behoud het recht om prijzen aan te passen.